8 عنصر کلیدی موفقیت در کسب و کار

۸ عنصر کلیدی موفقیت در کسب و کار

عنصر کلیدی موفقیت در کسب و کار داشتن یک برنامه کاری منسجم است.

برنامه ریزی به سرمایه گذاران کمک می کند هوشمندانه تر عمل کنند و آماده رفع موانع باشند، ایده های جدیدی را پیدا کنند و انتظارات سرمایه گذاران و سهامداران را در نظر بگیرند و با انگیزه برای کاهش فشار و استرس عمل نمایند.

بنجامین فرانکلین: «شکست در برنامه ریزی برابر است با برنامه ریزی برای شکست.»

نوشتن یک برنامه کاری منسجم شما را وامی دارد افکاری نظام یافته داشته باشید.

شاید فکر کنید این ایده خوبی است اما اگر عملا اینکار را انجام دهید می بینید که نوشتن جزئیات و ارقام و اعداد معایب و نواقص کار را مشخص می کند.


اما ۸ عنصر کلیدی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار چیست؟


۱. تهیه خلاصه ای از سوابق اجرایی شرکت

حتما خلاصه کوتاهی از برنامه کاری و اهداف آتی شرکت خود را تهیه کنید.

اماید این آخرین کارتان باشد، اما مهمترین بخش کار است چون ممکن است خوانندگان را تحت تأثیر قرار دهد و در توسعه روابط و فروش شما موثر داشته باشد.

اگر در مراحل آغازین کار خود هستید در مورد کسب و کار خود و شرکای تجاری تان بنویسید. جزئیاتی چون زمان شروع به کار، اسامی شرکا، منصب آنها و تعداد کارمندان و محل کار خود را ارائه دهید.

 

۲. توصیف شرکت

کار شرکت و تفاوت آن با رقبای خود در حوزه کاری تان را توضیح دهید.

بر نقاط قوت خود تکیه نمایید. بازار و مشتریان هدف خود در آینده را شناسایی و ذکر نمایید.

مزیت های رقابتی چون تخصص کارکنان استخدامی و موقعیت ویژه شرکت خود را بنویسید و همیشه آنها را به عنوان عناصر پایه ای موفقیت کسب و کار خود به یاد داشته باشید.


۳. بررسی وضعیت بازار

شناخت بازاری که قصد ورورد به آن را دارید اهمیت زیادی دارد.

شناخت بازار هدف و مخاطبین حرفه تان تاثیر بالایی در رشد کسب و کار شما دارد. پس شزایط بازار و رقبای خود را شناسایی کنید و در این مورد اطلاعات کافی جمع آوری کنید.

گردش مالی، میزان سودآوری و پیشرفت های فن آوری آنها در صنعت را بررسی نمایید.

بخشی از توصیف مشتریان آگاهی شما از نیازها، خواسته های آنها، دغدغه های مهم آنها و زمان استفاده و نیاز شان به خدمات و محصولاتی است که شما عرضه می نمایید.

۴. سازمان دهی و مدیریت

جزئیات مالکیت، مثل سرمایه گذاران و جدول سازمان دهی شرکت را توضیح دهید.

مشخص کنید که شرکت شما یک شرکت عام المنفعه می باشد یا کمپانی و در این صورن نوع آن چیست. کارهای مهم را خودتان انجام دهید و دیگر کارها را به کارمندان خود بسپارید.


۵. خدمات یا تولیدات

محصول شما چیسست؟ چه خدماتی ارائه می کنید؟ محصول تولیدی شما چه کمکی به مشتریان و خریداران تان می کند؟ خریداران شما چه زمانی نیاز به جایگزینی محصول شما دارند؟

پاسخ این سؤالات عوامل مهم ثبات یک شرکت تجاری است. حق ثبت محصول یا اختراع و حق امتیاز انحصاری شرکت را نیز ذکر نمایید.

 

۶. بازاریابی و فروش

اگر اطلاعات کافی در اختیار مشتریان بالقوه خود قرار ندهید حتی بهترین ایده های دنیا را هم داشته باشید جهشی در کار خود نخواهید داشت.

نحوه تبلیغات، تخفیفات ویژه و کلماتی که برای جذب مشتری بکار می برید اهمیت فراوانی دارند. به یاد داشته باشید روش شما باید متناسب با نیازها و مقتضیات بازار باشد.

 

۷. نیاز به سرمایه گذاری

باید مشخص کنید هم اکنون چه مقدار سرمایه نیاز دارید و در پنج سال آینده چه مقدار دیگر لازم خواهید داشت.

نکته مهم نحوه برنامه ریزی شما برای پرداخت پول به بستانکاران (در صورت وجود بدهی مالی) و یا تولید سود برای سرمایه گذاران است.

هر دو اینها ماایلند بدانند پولشان را چگونه خرج می کنید، برنامه تان برای بازپرداخت چیست و چه مقدار سود دریافت خواهند کرد.

 

۸. پیش بینی تأمین وجوه مالی شرکت

اگر نیاز به تأمین منابع مالی دارید و از پول پدر استفاده نمی کنید، باید پیش بینی کنید گردش مالی آتی خود را چگونه تأمین خواهید کرد.

باید منابع مالی تان معین باشد. بهتر است اظهارات مالی اخیر خود را نشان دهید و بر اساس آنها پیش بینی کنید.

این مسأله به شما کمک خواهد کرد کسانی را که به شما وام می دهند متقاعد کنید تا آمار و ارقام شما را ببینند و بر اساس آنها وام در اختیارتان قرار دهند تا بتوانید کسب و خود را رونق دهید.

برای رسیدن به موفقیت های بزرگ در حوزه کسب و کار خود این ۸ عنصر کلیدی را در تجارت خود اجرا کنید تا بتوانید با برنامه ریزی منسجم و هدفمند به اهداف بزرگ تجاری خود دست یابید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و دریافت تخفیف
×
سلام، بفرمایید
هر سوالی داری از من بپرس.

پیام خود را بگذارید. اولین فرصت پاسخگوی شما هستیم.